dijous, 1 de desembre del 2011

ENTREVISTA A ERNEST CODINA (EXTRA FLAIX)




En el programa d'aquest passat dimecres dia 30 de novembre, vam tenir l'honor de comptar amb la presència del genial locutor i discjòquei Ernest Codina a les ones del 107 FM, arrel d'una entrevista que vam fer-li al programa Planet Dance de Ràdio Montblanc.

EL PERSONATGE
Ernest Codina té 26 anys i és el presentador del programa Extra Flaix de FlaixFM. Periodista nascut a Vic el novembre de 1985, és un dels molts locutors d'aquesta emissora que provenen de la comarca d'Osona.


Amb només quinze anys va entrar com a col·laborador a Ràdio Taradell i poc després començava una nova etapa a Ràdio Manlleu i al Canal Català Osona. A partir d'un concurs de locutors, va incorporar-se a FlaixFM on, en poc temps, s'ha convertit en un dels locutors més importants de l'emissora presentant programes de màxima audiència com el Calibre 45, el Flaix Matí i actualment l'Extra Flaix.


L'Ernest s'ha passejat per les millors discoteques de Catalunya amb les seves sessions famoses per l'estil tan carismàtic que té davant d'un micròfon i que proporcionen unes sessions molt divertides. La seva passió per la comunicació es nota en qualsevol cosa que faci; presentant una cançó a la ràdio, fent una subhasta en una festa major, escrivint al seu blog, fent una entrevista a la televisió, ...


L'ENTREVISTA
Planet Dance: Com va començar Ernest Codina en el món dels Djs?
Ernest Codina: Tard, als 17/18 anys com a lightjockey. Més tard, ja a FlaixFM, va començar a entrar en aquest món i va debutar a la discoteca Karibú.


PD: Dins del teu estil musical , t'has basat en algun Dj nacional o internacional per seguir els seus pasos?
EC: Sobretot en l'Abel Almena, que aleshores estava a la Millenium.


PD: Gaudeixes més amb les festes Flaix com les d'aquest cap de setmana passat a Reus (amb Juan Magan i Marsal Ventura) o quan punxes en solitari?
EC: Va ser una gran nit de festa i Juan Magan és un mestre.


PD: Un moment en què t’hagis sentit especial en la teva trajectòria com a Dj?
EC: Els Midnights, tots els seus festivals, i també a les Festes de Santa Tecla de Tarragona al Camp de Mart.


PD: Sabem que també et dediques al món de la ràdio, i que actualment estàs com a locutor de l'Extra Flaix a FlaixFM, ens agradaria saber si també vas comensar en una ràdio comarcal com Radio Montblanc, o com van ser els teus principis a la ràdio.
EC: Els inicis van ser a Ràdio Taradel, per passar posteriorment a Ràdio Manlleu i al Canal Català Osona.


PD: Sabem que ets un gran speaker, Dj, locutor de ràdio i fins i tot algun programa de televisió. Sinceramenr, amb què et quedes?
EC: El que millor sap fer i amb el què s'ho passa més bé és fent ràdio, que és la seva vocació.


PD: Per anar acabant... En una paraula:
Una cançó - "Full me", d'Ammia

Un menjar - Macarrons
Un actor - Ernest Villegas

Una actriu - Scarlett Johansson

Un discjòquei - Juan Magan, Abel Almena o Marsal Ventura

Una pel·lícula - Radio encubierta, de Richard Curtis

El que més t'agrada de tu mateix - Molt bon "tiu"!

El que menys - Hipocondríac

Més informació sobre Ernest Codina al seu blog: http://www.ernestcodina.wordpress.com/

Per cert, també vam celebrar a les instal·lacions de Ràdio Montblanc l'aniversari del director, presentador, locutor, showman, productor i discjòquei principal del programa Planet Dance (que ja compta amb 529 programes fets), DJ Na2. Felicitats!!