divendres, 30 de desembre del 2011

RESUM DEL 2011





EDITORIAL
Comencem el BPT d’aquesta setmana parlant de la nit de Cap d’Any, una nit on sembla que avorrir-se és de mala educació. A més, a vegades és una nit contradictòriament curta, ja que entre el sopar (que sempre s’allarga), les campanades i les primeres celebracions, gairebé no queda temps per sortir de festa, i això que tanquen ja de dia en molts llocs!

I parlant de campanades, tanquem avui un any 2011 que començava amb 15 setmanes seguides sense ni una festa intersetmanal (buf!) però que a principis de febrer les festes decennals de Valls ja ens van animar i molt i van indicar el futur de l’oci nocturn; 10 dies ininterromputs de festa nocturna i que va deixar superàvit per a l’Ajuntament! La Candela 2011 marcaria la fi de les festes majors deficitàries i de botellons, bé, excepte a Montblanc, on sembla que la Casa de la Vila no n’apren. Bé, aquí ens quedàvem amb el ‘tradicional sopar’ de Carnaval, tradicional? Tot just n’era la tercera edició...

Si ho recordeu, aquell mateix mes un montblanquí va estar a pocs centímetres d’anar a la final d’Eurovisió mentre la Coordinadora de Locals d’Oci Nocturn es queixava al Govern de les nombroses multes que havien rebut els pubs pel soroll de la gent que sortia a fumar a fora dels locals (us sona aquest tema?). El mes de març s’acabava amb la celebració dels 500 programes de PD! 500!! Pocs programes poden presumir d’assolir una xifra semblant! I com vam celebrar-ho? Doncs fent una bonica i entranyable sessió al QDQ, als orígens dels remembers montblanquins. Va ser una nit inoblidable per a tots.

Però allò seria l’inici ja que quinze dies després, l’actuació traspassaria fronteres i actuaríem a Enjoy Salou, això sí, després d’una tensa reunió mantinguda amb els responsables de la sala. Una reunió plena de cables amb connectors o programes com l’arxiconegut VisualDJ, a més d’altres asos trets de la màniga.

Després de la intensa típica primavera montblanquina, ens arribava el suau estiu del 2011 i, com no, l’Acampada Jove amb tots aquells neo hippies banyant-se de gratis a la Piscina Municipal... un estiu que tancàvem, després de diverses entrevistes com les de la genial María Lapiedra per continuar amb l’Abel Almena, el Xavi Metralla i DJ Piyuli fins a arribar el torn al Marsal Ventura, qui va oferir-se gairebé en directe a visitar Montblanc –tot i que no va dir que vindria a actuar, sinó a menjar rovellons- però, dit i fet, deu dies després teníem organitzada la macrofesta més espectacular de la Festa Major de Montblanc, una festa amb llum i so i amb l’equip de PD colze a colze amb Marsal Ventura. Quina gran nit de festa i sensacions!

El final d’any s’iniciava amb una condemna als actes vandàlics a Montblanc la nit del 15 d’octubre i apreníem que el ‘botellón’ català s’anomena entrompada, botellada o ampollot. Tot això és el que ha donat de sí el 2011, però espereu al 2012 perquè promet ser un any molt i molt especial.

FRASE DE L'ANY
Aquesta setmana, escollim la millor frase del 2011. I el pòdium queda com segueix:

FINALISTES:
"Només hi ha dues coses importants a la vida; la primera és el sexe i la segona, ..., no me'n recordo!"
"No sóc un inútil total; almenys serveixo com a mal exemple"

MILLOR FRASE DE L'ANY 2011:
<< No importa els badalls que facis abans de sortir a la nit. Sinó els somriures que facis l’endemà al matí >>