diumenge, 12 d’agost del 2012

DANCE FESTIVAL MONTBLANC & SESSIO FLAIX FM




Aquest pròxim dissabte 1 de Setembre de 2012 arrenca el DANCE FESTIVAL MONTBLANC, una festa organitzada per Ràdio Montblanc conjuntament amb l’Ajuntament de Montblanc i amb la col·laboració de l’Associació d’empresaris de Hostaleria de la Conca de Barberà. Acte que s’engloba dintre de els actes de pre-festa major de Montblanc.

Una festa que ja és va celebrar l’any passat a l’antiga plaça de les monges velles (Plaça Poble i Teixidó) i a on va ser tot un èxit de participació, tant a nivell organitzatiu com a nivell del festival mateix.

El cartell repeteix amb els mateixos artistes de l’any passat com son: PLANET DANCE TEAM, programa de música Dance de Ràdio Montblanc, MARSAL VENTURA, dj’s, producer & Ràdio dj. Dj a nivell nacional e internacional, i actual locutor de Flaix Fm. Creador dels èxits com Pito Pito, Zumbale, Some Love, After de Summer i el seu més famos LEVANTALA, tema conjutament amb Surrender Dj,s. I tanca el cartell KIKE ORDAX amb el seu espectacle SAX LIVE, un autèntic artista innovant amb el seu SAXO DANCE.

Aquest any la novetat serà que la festa puja en esglaó i serà tambe SESSIÓ FLAIX FM, a càrrec de Marsal Ventura. També canvia la ubicació i aquesta serà a la nova plaça de St. Francesc.

Una festa amb més de 30.000 wts de so i llum, entrada lliure (amb consumució mínima), UNA DE LES POQUES SESSIONS DE FLAIX FM que son gratuïtes per al públic!!!!

La Nit i la festa; la festa començar a càrrec de l’equip de Planet Dance, a on el Jimmy ens punxara el pop rock nacional per a començar a animar la nit, cap a la una de la matinada en Robadj’s ens posarà els temes més actualas del moment, a l’espera de que siguin tres quarts de dues a on començara la SESSIO FLAIX FM  a càrrec del mestre MARSAL VENTURA que farà dos passis durant la nit. En mig dels pases de Marsal Ventura escoltarem i disfrutarem de KIKO ORDAX que una vegada més ens deleitarà amb el seu espectacle SAX LIVE, una mescla de SAXO i musica Dance explosiva, despres tindrem el concurs SEX DANCING, a on tot el públic podrà participar i guanyar un viatge de cap de setmana.
Per acabar la nit Dj. Na2 ens farà les delicies dels millors remembers de les postres vides, i com sempre l’ultim apareixerà el Jimmy amb els seus TV MOVIES!! A on com sempre la gent respon d’allo més bé!!!

Precendents:

Aquesta festa te el precedent de fa ja més de deu anys a on per la festa major de Montblanc despres de molts anys és van tornar a celebrar les discomobils anomenades DISCO-FESTA. Molts anys despres tornem a “fotreli canya” i millorem tota la festa en si.

US ESPEREM EL PROXIM DISSABTE 1 DE SETEMBRE A PARTIR DE LES 00:00 h.  A LA PLAÇA DE ST FRANCESC A LA SESSIO FLAIX A CÀRREC DE MARSAL VENTURA I AL DANCE FESTIVAL MONTBLANC.

Ens podeu seguir via facebook: planetdancemontblanc, twitter: @planetdance107, blog; www.djna2.blogspot.com i www.radiomontblanc.cat.

AGRAIMENTS:

Desde l’organització agraim tot l’esfaorç per part de Ràdio Montblanc i l’Ajuntament de Montblanc, com aixi tambe a l’associació d’empresaris d’hostaleria de la conca de barberà, els restaurants GARBI, CARNABY, CORTIJO, EL MOLI DEL MALLOL, LA CANAL1, LA CANAL2, CAL JORDI i PERGAMI. Tambe gràcies a ENERGY FOR YOU, a ECHO ESTUDIO, CCAM i CEMENTOS ESFERA.