dimarts, 19 d’abril del 2011

Actuació memorable de Planet Dance a la nit de Salou


Planet Dance continua amb la gira de celebració dels 500 programes en antena · El conegut espai radiofònic va actuar a la discoteca Enjoy Salou

Aquest passat divendres 15 d’abril, la nit de Salou es va vestir de montblanquinitat amb l’actuació a la coneguda discoteca Enjoy Salou de DJ Na2, DJ RobaDJ i Jimmy 3.2 acompanyats en tot moment pel discjòquei resident de la sala VDJ Juanton.

Al punt de la mitjanit, una salutació ben coneguda a la Conca donava un toc montblanquí a la nit salouenca. Amb un “Benvinguts a la Macrotècnia del Dance!” els aires montblanquins arribaven a Enjoy de la mà dels integrants del conegut espai de Ràdio Montblanc, Planet Dance, i una representació d’una cinquantena de montblanquins que no es van voler perdre aquesta nova fita del programa musical. Una sessió fora de l’àmbit de Ràdio Montblanc que serveix de colofó a les celebracions de la gira Planet Dance Tour 2011 per commemorar el 500è programa de Planet Dance.

Talment com si la discoteca s’hagués traslladat als estudis centrals de Ràdio Montblanc, el nombrós públic present va poder gaudir amb la millor música ballable que els oients de l’espai radiofònic estan avesats a sentir; els grans èxits del dance dels últims vint anys (de la mà de DJ Na2), les novetats més actuals i els últims números 1 (en els plats de DJ RobaDJ) i els entremesos més frescos (per Jimmy 3.2), tot amenitzat per les videoprojeccions de Sergi BPT i l’animació ambiental de Fernandâo. Cal destacar l’excel·lent rebuda de la música dels de Montblanc per part del públic de Salou.

En acabar la nit, els membres de Planet Dance destacaven les sensacions tan positives que havien notat després de gairebé sis hores ininterrompudes de posar la música de sempre en un lloc on no havien estat mai i amb un públic totalment diferent. La direcció d’Enjoy Salou, per la seva banda, va acomiadar els discjòqueis felicitant els montblanquins per la seva originalitat festiva musical i, amb molta satisfacció, obria la porta a possibles futures actuacions quinzenals.

Planet Dance pot escoltar-se a Ràdio Montblanc 107 FM els dimecres de 22:30h a 0:30h i els dissabtes en diferit en el mateix horari. (Blog del programa: http://djna2.blogspot.com).