dimarts, 22 de març del 2011

ACTUACIO PLANET DANCE TOUR A SALA QUE DE QUE


Per Sant Josep, el millor de “Planet Dance” va poder veure's a la Sala Què de Què de Montblanc, amb les actuacions de DJ RobaDJ, DJ Na2 i Jimmy 3.2.



A la una de la nit iniciava l'actuació una espectacular sessió de DJ RobaDJ, un discjòquei novell amb una embranzida molt potent i que ja és capaç de remesclar com un autèntic veterà. Dues hores de la millor música actual i en que RobaDJ no va deixar descansar ni un moment les cames del personal present al Què de Què i on novament va poder-se apreciar el gran futur que espera a aquest artista.



A les 3h, arribava el torn de DJ Na2 qui, només agafar els comandaments, va traslladar el públic als anys 90 amb himnes de la música techno com Scream, Fly on the wings of love, L'amour toujours o el mític Flying Free. Na2 va fer un extens repàs pels millors temes que han sonat en aquests últims vint anys de la música electrònica i va endur-se l'obació de la nit.



Per tancar la nit, Jimmy 3.2 va ser capaç d'introduir un ambient festiu estiuenc en ple mes de març a la Sala Què de Què i, amb una música fresca i àgil, va aconseguir fer moure els peus a tots els presents fins l'hora del tancament.



DJ Na2 i els seus col·laboradors de “Bacallà Per a Tothom” agraeixen a totes les persones presents dissabte -i especialment al personal de la Sala Què de Què- el tracte rebut la nit de dissabte. Planet Dance pot escoltar-se al 107 FM els dimecres de 22:30h a 0:30h i els dissabtes en diferit en el mateix horari.