dimarts, 16 de novembre del 2010

SEGUEIX EL PLANET DANCE TOUR 2010


Planet Dance” de Ràdio Montblanc va actuar al Pub EPD


DJ Na2, DJ RobaDJ i Jimmy 3.2 van delectar el públic assistent a l’EPD

El programa “Planet Dance” de Ràdio Montblanc, dirigit per DJ Na2, compleix 10 temporades en antena

Dissabte passat, dia 13 de novembre de 2010, tota la màgia de “Planet Dance” es va desplegar al Pub EPD de Montblanc amb les actuacions de DJ RobaDJ, DJ Na2 i Jimmy 3.2, en la quarta etapa del Planet Dance Tour 10 anys, una gira que durà l’equip del popular programa radiofònic a diversos locals de la zona.

Prop de la mitjanit, donava la benvinguda a la nit una espectacular sessió de DJ RobaDJ, el debut en públic d’aquest jove punxadiscs que va demostrar un cop més que hi ha vida fora dels ritmes clàssics i que va delectar el públic assistent amb unes remescles més pròpies d’un veterà.

A la una arribava el torn de DJ Na2, el popular discjòquei montblanquí celebra els seus 10 anys de programa radiofònic (i els 13 anys com a punxadiscs!!) amb una explosió de ritmes que transporten el personal a fer un recorregut virtual per tota la millor música que ha sonat en aquests últims vint anys de la música electrònica. Per tancar la nit al popular pub montblanquí, Jimmy 3.2 va donar el toc de gràcia amb els seus habituals i frescos directes, elaborats a partir de les bandes sonores dels últims trenta anys de televisió.

Recordar que Planet Dance és un programa presentat i dirigit per DJ Na2 que s’emet des de 1997 a Ràdio Montblanc i que actualment compta amb la col·laboració de DJ RobaDJ, Jimmy 3.2 i sergi BPT. Actualment pot escoltar-se al 107 FM els dimecres de 22:30h a 0:30h i els dissabtes en diferit en el mateix horari. El seu lema és: Benvinguts a la Macrotècnia del Dance!

DJ Na2 i els seus col·laboradors de “Bacallà Per a Tothom”, en una nota de premsa, agraeixen a totes les persones presents dissabte i especialment al Ramon de Domingo del Pub EPD el tracte rebut tant aquella nit dalt l’escenari com sempre.